Kategorier

Betaling og forsendelse

Alle priser i webshoppen vises uden 25% dansk moms.

Betaling

Når du handler hos Frode-VVS, kan du benytte følgende betalingsmåder:

1) Dankort
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. I betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. Frode-VVS har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kort-oplysninger!
Ved betaling med Dankort er du altid sikret mod misbrug: - Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. (Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.) - Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Frode-VVS eller andre har mulighed for at læse dine data. - Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Frode-VVS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

2) Kontooverførsel (netbank)

Du kan betale ved overførsel at fakturabeløbet til vores bankkonto. Du modtager nærmere oplysning sammen med din ordrebekræftelse.
Varene afsendes senest tre hverdage efter, at vi har modtaget din indbetaling.
NB: vi gør opmærksom på, at der - afhængig af dit pengeinstitut - kan gå tre hverdage, før vi modtager din betaling.

 

Levering

Alle ordrer afsendes med fragtmand tre hverdage efter, at bestillingen er modtaget, med mindre andet er aftalt.
Efter aftale kan varerne afhentes direkte hos Frode-VVS.

 

Pris (forsendelses- og ekspeditionsomkostninger)

For ordrer der er under kr. 1500 ekskl. moms beregnes et fragt & admin gebyr som fremgår når du går til kassen på butikken, denne fragtberegning gælder dog kun til borfaste forbindelser i Danmark. Vil du spare dette gebyr skal du bare købe for kr. 1500 af gangen

Ved større volumen beder vi dig kontakte os for nærmere aftale af forsendelse og oplysning om omkostninger.

 

Bestillinger til udlandet tillægges faktiske omkostninger til fragt.